Hva som er formålet med Kaspersky VPN Secure Connection

Offentlige trådløse nettverk kan være underbeskyttede, for eksempel hvis et trådløst nettverk bruker en sårbar krypteringsprotokoll eller et svakt passord. Når du gjennomfører nettkjøp over usikre trådløse nettverk, sendes passordene dine og andre konfidensielle data som ikke kryptert tekst. Hackere kan fange opp de konfidensielle dataene dine, f.eks. bankkortnummeret ditt, og få tilgang til pengene dine.

Når du kobler til et trådløst nettverk, vil Kaspersky VPN Secure Connection sjekke sikkerheten til nettverket. Hvis det trådløse nettverket er utrygt, vil Kaspersky VPN Secure Connection be deg om å opprette en sikker tilkobling via en spesielt tilordnet server i landet du angir. Når VPN er aktivert, mottas data fra et nettsted først av den tilordnede serveren. Deretter sender Kaspersky VPN Secure Connection dataene til enheten din over en kryptert og sikker tilkobling.

Kaspersky VPN Secure Connection gir følgende fordeler:

Kaspersky VPN Secure Connection kan også brukes til andre typer nettverksforbindelser, for eksempel en lokal internettforbindelse eller tilkobling via et USB-modem.

Kaspersky VPN Secure Connection vil som standard ikke aktivere en VPN-tilkobling hvis HTTPS-protokollen brukes til å koble til et nettsted.

Hvis du endrer sted når du besøker banknettsteder, nettbutikker, sosiale nettverk, chatter eller e-postnettsteder, kan det utløse anti-svindelsystemer. Systemer mot svindel, som analyserer finansielle transaksjoner på nett for å finne tegn på svindlerske operasjoner.